Toiminta

Myrttisuon päätoimintamuoto on yksityisten hevosten majoittaminen, minkä lisäksi tallilla järjestetään satunnaisesti erilaisia tapahtumia sekä kisoja. Hoitajatoimintaa talli itsessään ei järjestä, mutta yksityisten hevosten omistajat voivat ottaa näille hoitajan halutessaan. Kasvatustoimintaa tallilla ei ole, mutta varsoja syntyy mahdollisesti silloin tällöin.

Yksityisille

Myrttisuo tarjoaa rajallisen määrän karsinapaikkoja yksityisille hevosille. Tältä sivulta löydät kaiken oleellisen aiheeseen liittyen, kuten tiedon vuokrasuunnitelmasta sekä infoa tallipaikan hakemisesta.

Näin haet

Mikäli tallillamme on vapaita tallipaikkoja, voit lähettää sähköpostiin hakemuksen, joka sisältää seuraavat tiedot:
• Hevosen nimi
• Hevosen toimiva osoite
• Omistaja (joko irl-omistaja tai alter-ego - tai molemmat)
• 180 x 120 px kuva hevosesta heppalistaan

Vuokranmaksu

Ennen kuin hevonen muuttaa talliimme, teemme jokaisen yksityisen omistajan kanssa juuri hänelle tarkoitetun vuokrasuunnitelman. Vuokran kuittaaminen tapahtuu hevosen päiväkirjaan kirjoittamalla sekä tallilla järjestettäviin tapahtumiin osallistumalla. Suunnitelmassa käydään läpi, millaisin väliajoin omistaja haluaa maksaa vuokransa.

Vuokrasuunnitelma on hyvin joustava, joten sitä voi muuttaa aina tarpeen tullen. Jos omistajan kanssa on päätetty vuokranmaksusta esimerkiksi kuukauden välein, mutta maksua ei pitkään aikaan kuulu, olen omistajaan yhteydessä ja ehdotan uutta maksuväliä. Vaikka Myrttisuolla jokainen voi harrastaa omaan tahtiinsa, on puolen vuoden välein kuittaus toivottava maksimiaika. Vuokrasopimuksesta poiketen useammin kirjoittaminen on ehdottomasti hyväksyttävää.

Omistajapisteet

Jotta hoitaminen ei kävisi liian yksitoikkoiseksi, on meillä Myrttisuolla käytössä omistajapisteet. Pisteitä saa hoitamalla hevostaan (2p / teksti) ja osallistumalla aktiivisesti tapahtumiin (4p / osallistuminen). Aina, kun 20 pistettä tulee täyteen, on valmentajamme Maikku (Siuri) käytössäsi yhden valmennuksen ajan. Puolen vuoden välein teemme myös pienen tilannekatsauksen pisteisiin ja järjestämme jotain kivaa aktiivisten omistajien kunniaksi! (Mitä se joku kiva on, sitä ei vielä tallin omistajakaan täysin tiedä!)

Hoitopäiväkirja

Hevosten hoitaminen tapahtuu foorumilla sille tarkoitetussa paikassa. Astuessasi hevosen kanssa talliimme teen teille oman päiväkirjan, jossa hoitaminen tapahtuu. Foorumi vaatii rekisteröitymisen, mutta lukuoikeus on myös vierailijoilla. Mikäli haluat ottaa hevosellesi hoitajan, ilmoita siitä mahdollisuuksien mukaan tallin omistajan sähköpostiin, jotta osaan varautua uusiin ja vieraisiin nimiin foorumilla.

Muu toiminta

Myrttisuolla järjestetään satunnaisesti valmennuksia, maastoretkiä, leirejä sekä muuta toimintaa, johon myös ulkopuoliset ovat tervetulleita. Erilaiset tapahtumat kuitataan tarinoilla (tai vaihtoehtoisesti esimerkiksi piirroksilla tai runoilla) foorumilla niille tarkoitetuille alueille. Tapahtumien lisäksi Myrttisuolla järjestetään kisoja sekä näyttelyitä, joista ilmoitetaan VRL:n kisakalenterissa ja näyttelykalentereissa.

Tapahtumia varten ei tarvitse rekisteröityä foorumille, vaan viestien kirjoittaminen on mahdollista myös vierailijoille. Mikäli kuitenkin koet käyväsi usein tapahtumissamme, saat ilomielin liittyä myös foorumille rekisteröitymällä joukkoomme!