Yleistä

Nimi: Titania
Kutsumanimi: Titania
Sukupuoli: Tamma
Väri: Punaruunikko
Ikä: 2 vuotta
Säkä: 155, aikuisena 165 cm
Rotu: Risteytys (Hannoverinhevonen + andalusialainen)

Pelipaikka: Caralia
Lauma: Tasankohevoset, laumalainen
Pelaaja: Sachiyo


Ulkonäkö:
Titania on aivan kuin ilmetty äitinsä. Sillä on punertava ja hyväkuntoinen lyhyt karva, jaloissa mustat polviin asti ylettyvät rajat (vasemman takajalan musta sukka on vain puoleen väliin takasäärtä) sekä musta turvan pää. Titanian silmät ovat kuitenkin suklaanruskeat ja lempeät, ja niiden katse lämmin. Tamman olemus on muutenkin melko ystävällinen - aivan päinvastainen luonteensa kanssa.
Titania on ruumiinrakenteeltaan erittäin siro ja suhteellisen pitkäjalkainen ja -selkäinen. Sillä on korkeat ja näyttävät liikkeet, ja se kulkee usein pidellen päätään arvokkaasti korkealla. Tamman kaula on pitkä ja kaareva, korvat ovat pienet sekä kapeat ja pää hieman kaareva profiililtaan ja siro. Sen harja on silkkisen pehmeää, paksua, hieman lainehtivan kiharaa ja se kasvaa melko nopeasti. Tamma näyttää kaikinpuolin terveeltä ja hyväkuntoiselta niin henkisesti kuin fyysisestikin.
Titania vaikuttaa ulkoapäin helposti lähestyttävältä lämpimän olemuksensa ja pirteän ulkomuotonsa perusteella.
VÄRIKARTTA


Luonne:
Välinpitämätön, rento, valikoiva, miestennielijä.
Titania on pienestä pitäen melko itsekäs ja välinpitämätön. Se ei jaksa välittää kenestäkään tai muiden tunteista vaan tekee lähinnä sitä mitä tahtoo. Toisten mielestä Titania voi olla vähintäänkin ärsyttävä, sillä se luulee olevansa aina oikeassa ja pitää itseään muita hieman ylempiarvoisena. Se ei anna kenenkään talloa päälleen, vaan pysyttelee itse dominoivana persoonana. Toisaalta tamma osaa olla aikamoinen juonittelija ja miestennielijä. Tamma vältteleekin kaikin tavoin muita tammoja ja yrittää haalia läheisyyteen oreja, joiden kanssa pitää hauskaa yhden illan ajan. Titania on suhteellisen sitoutumiskammoinen, eikä hän edes pystyisi ajattelemaan vakavampaa suhdetta oreihin.
Titania ei voi saada tarpeekseen kehuista ja kauniista sanoista. Se ei kuitenkaan siedä yltiöpäistä lepertelyä, vaan tyytyy suoriin sanoihin ja tekoihin.
Vaikka Titania muistuttaa vain kylmää ja tunteetonta hevosta, on silläkin hyvät puolensa. Tamma on rento ja osaa heittäytyä hetkeen. Se ei stressaa turhista vaan elää päivä kerrallaan. Ystävää tai edes läheistä tuttavaa Titaniasta on kuitenkin vaikea saada. Se ei paljasta koskaan muille oikeaa minäänsä vaan pitää itsensä vain pinnallisena ja tylynä tammana. Sisältä tamma on itsekin melko hukassa; onko hän oikeasti vain tyytymätön muihin, vai omistaako hänkin omatunnon tai pitää loppujenlopuksi muistakin ja löytää heidän hyvät puolensa.


Menneisyys:
Synkkä yö Caralian sademetsässä. Punertava tamma, Roll, käveli ympäriinsä ja kävi lopulta nukkumaan sademetsän ruohikolle. Kesken unien tamman luokse ilmaantui kimo ori, joka oli viettänyt illan lähellä sijaitsevassa Magic Drinkissä, ja lopulta herätti tamman. Rollin herättyä ori alkoi käydä läheiseksi ja lopulta alkoi ahdistella tammaa. Sinä yönä Titania sai alkunsa.
Roll kantoi Titaniaa. Hän vihasi lastaan jo ennen tämän syntymää. Hän ei jaksanut uskoa, että päätyi todella äidiksi tai että joutuisi huolehtimaan lapsestaan. Rollin kunto alkoi huonontua, kun hän alkoi menettää elämänhalunsa monien vastoinkäymisten myötä. Kuukausia myöhemmin Roll oli hiljalleen hyväksymässä asian, ja Titania syntyi. Roll ei kuitenkaan hyväksynyt tätä lapsekseen, vaan antoi tämän kulkea mukanaan, muttei antanut varsalle hänen tarvitsemaan lämpöä ja rakkautta.Caraliassa tapahtunutta:
Titania on..
..syntynyt
..eronnut äidistään.


Suhteet:
Perhe: Roll (äiti), Jay Jay (isä)
Ystävät:
Tutustumisen arvoisia:
Arvostaa:
Pitää:
Ei pidä:
Ei mielipidettä: Tharo, Sw Kintown, Kotka


Pelatut pelit:
Pelejä voi selata AIKAJANALTA

Muuta:
Nähtiin ensimmäisen kerran 04.02.2012.
Sachin kahdestoista hahmo.
Ihmisten iässä n. 13-vuotias.
Vahinkovarsa.Kuvagalleria:Fan-artit:
HAHMOT


Faramir
Lawless
Loska
» Titania
Rionna
Tuisku
Arthur
Megaira
Lucas
Sigurveig
Kuva © sxc.hu; Tausta//Tekstit © Sachiyo