Yleistä

Nimi: Rionna
Kutsumanimi: Nessa
Sukupuoli: Tamma
Väri: Musta
Ikä: 7 vuotta
Säkä: 133cm
Rotu: Ariegenponi

Pelipaikka: Caralia
Lauma: Vuoristoponit, rajavartija
Pelaaja: Sachiyo


Ulkonäkö:
Nessa on väriltään aivan syvänmusta, pienikokoinen ponitamma. Se on ruuminrakenteeltaan hieman pyöreähkö, mutta ylimääräiset kilot ovat hyvin sopusuhtaiset lihasten kanssa.
Nessan pää on suoraprofiilinen, ja sitä koristaa tummanruskeat suurehkot ja todella ilmeikkäät silmät. Nessan korvat ovat myös suurehkot, yleensä uteliaasti höröllä. Kaula on lyhyt ja tukeva, lievästi ulospäin kaartuva, ja ilmiötä korostaa paksu karhea harja, joka ylettyy kaulan alapuolelle. Otsahiukset ovat myös pitkähköt, yleensä nätisti oikealla puolella päätä, mutta niillä on taipumusta valahtaa silmille. Nessan häntä on myös paksu ja pitkä - lähes maata laahaava - ja se alkaa suhteellisen matalalta.
Vaikka Nessan jouhet ovat karheat, on hänen muu karvansa hyvin pitkää vuodenajasta riippumatta, sekä lähes silkkisen pehmeää. Pisimmät karvat löytyvät vuohisista sekä leuan alta. Tamman siluetti voikin nopeasti katsottuna muistuttaa vain karvaista kasaa, mutta lähempää katsottuna ruumiin muodot ovat hyvinkin erotettavissa.
Nessalla on suhteellisen lyhyet jalat, joten hänen askeleensa ovat lyhyitä mutta hyvinkin nopeita. Tamma on todella varmajalkainen ja sopeutunut kulkemaan kaikenlaisilla alustoilla.
Nessa on perusilmeeltään reipas ja iloinen tamma, joka näyttää jo kauaksi tutustuvan mielellään uusiin hevosiin.
VÄRIKARTTA


Luonne:
Nessa on luonteeltaan todella rento, mukava ja huumorintajuinen tamma. Hän muistuttaa silloin tällöin enemmän luonteenpiirteiltään oria, mutta joskus taas osaa käyttäytyä hyvinkin neitimäisesti. Nessa ei normaalisti ole turhan pikkutarkka minkään suhteen, ja hän on todella omatoiminen ja hoitaa itse omat asiansa, mutta orien seurassa taas on helppo heittäytyä epätoivoiseksi - jospa prinssi vaikka tulisi ja pelastaisi neidon pulasta. Muutenkin orien seurassa tamma rakastaa pientä flirttiä, eikä oikeastaan tämän takia edes pystyisi sitoutumaan vain yhden orin kanssa. Loppujen lopuksi Nessa kuitenkin pitää oreja vain ystävinä ja niihin onkin helppo tutustua juurikin siksi, että ne ovat niin paljon rennonpaa seuraa. Tai niin Nessan mielestä - tammojen kanssa hän kyllä tulee lähes poikkeuksetta myös juttuun, mutta joskus on vaikeaa keksiä heidän kanssaan minkäännäköistä keskustelunaihetta. Ei hän kuitenkaan jaksa pitää tammoja minkäännäköisenä uhkana itselleen, paitsi jos joukossa on sekä oreja että tammoja; Nessan on oltava enemmän esillä ja yritettävä viedä orin huomio itseensä.
Nessa osaa olla silloin tällöin hyvin pinnallinen, eikä hän aina oikein osaa ajatella kuin itseään. Kyllä häneltä empatiaakin löytyy, mutta vain harvoille ja syystä. Nessan on vaikea pitää salaisuuksia, ja hän mielellään juoruileekin asioista eteenpäin, jos kuulee jotain kiinnostavaa.
On kuitenkin myös hevosia, jotka Nessa pitkäjänteisyydellä päästää lähelleen ja kutsuu jopa ystävikseen. Niitä on kuitenkin harvassa, ja siihen todella tarvitaan halua tutustua tammaan sekä hänen ajatuksiinsa - jotka todellisuudessa ovat viisaampia, mitä Nessa antaa ymmärtää.


Menneisyys:
Nessa syntyi helteisenä kesäiltana Portugalin rannikoille pienehkölle tilalle. Tallilla kasvatettiin lähinnä ariegenponioreja siitoskäyttöön, mutta tamma, joka ristittiin Rionnaksi, oli sen verran upea näky varsana, että tilan omistaja päätti pitää tamman itsellään. Hänen äitinsä ei ollut tallin hevosia, joten heti kun Nessalla oli tarpeeksi ikää, hänen äitinsä lähetettiin takaisin kotitilalleen ja Nessa jäi yksin kasvamaan orien keskelle.
Koska orit oli tarkoitettu lähinnä siitoskäyttöön, olivat heidän viettinsä myös kohdillaan. Ensin se ahdisti nuorta Nessaa, kun kaikki orit pyörivät aina ympärillä, mutta pikkuhiljaa hän alkoi tottua siihen ja alkoi vain nauttia huomiosta, jonka orit hänelle antoivat. Hänellä oli nuorena paljonkin kavereita, joiden kanssa pystyi heittämään kevyttä merkityksetöntä flirttiä, mutta siihen se jäi. Hän ei ollut koskaan valmiina asettumaan aloilleen vain yhden orin kanssa, vaan halusi olla vapaa tekemään mitä tahtoo.
Nessa vain kasvoi vuosi vuodelta, ja joka vuosi hänestä alkoi tuntua yhä enemmän siltä, että olisi ikuisesti lukittuna yhdelle alueelle. Hän kaipasi vapautta ja uusia maisemia ympärilleen, ennen kuin olisi liian vanha lähtemään maailmalle. Niinpä hän päätti kääntää elämässään uuden sivun, ja eräänä yönä lähteä laitumelta lyhyen kävelymatkan päässä olevan meren rantaan. Hän katsoi tyyntä merta, unohti tilansa ja entisen elämänsä yhdellä olankohotuksella, ja lähti uimaan eteenpäin kohti tuntematonta.
Nessa ui pysähtyen monesti lepäämään saarille, joissa se sai syödäkseen, ja jatkoi matkaansa löytäen pian horisontista suurikokoisen saaren, johon päästessään kaikki hänen elämänsä tosiaan muuttui. Hän oli saapunut Caraliaan.Caraliassa tapahtunutta:
Nessa on..
..rantautunut
..liittynyt vuoristoponeihin
..löytänyt itsensä vuoristoponien rajavartijana.


Suhteet:
Perhe: -
Ystävät:
Arvostaa: Leímaj Jeek Skrák
Pitää:
Ei pidä: Panda
Ei mielipidettä: Kjær, Replica

Pelatut pelit:
Pelejä voi selata AIKAJANALTA

Muuta:
Nähtiin ensimmäisen kerran 31.07.2012.
Sachin viidestoista hahmo.
Ihmisten iässä n. 28-vuotias.Kuvagalleria:Fan-artit:


HAHMOT


Faramir
Lawless
Loska
Titania
» Rionna
Tuisku
Arthur
Megaira
Lucas
Sigurveig
Kuva © sxc.hu; Tausta//Tekstit © Sachiyo