Yleistä

Nimi: Megaira
Kutsumanimi: Meg
Sukupuoli: Tamma
Väri: Hopeanmusta, ept, mtj tkpsk
Ikä: 4 kuukautta
Säkä: Kasvaa, aikuisena 160 cm
Rotu: Angloarabialainen täysiverinen

Pelipaikka: Caralia
Lauma: Tasankohevoset (ei liittynyt)
Pelaaja: Sachiyo

Ulkonäkö:
Meg on väritykseltään tummanruskea, sävyltään hieman suklaaseen taipuva, sopusuhtainen angloarabitamma. Megin ruumiinrakenne on melko siro, mutta kuitenkin tarpeeksi lihaksikas ja ulospäin tamma näyttääkin terveeltä ja hyväkuntoiselta.
Megin jalkat ovat pitkät ja takajalkoja koristaa takakorkeat puolisukat, joiden myötä myös takakaviot ovat hieman vaaleammat. Megin pää on kaunispiirteinen, suoraprofiilinen mutta silti hieman ponimainen, ja päässä tällä kulkee epäsäännöllinen piirto. Se alkaa otsasta, ylittää vasemman silmän ja jatkaa matkaansa kaveten turpaa kohti. Megin vasen silmä onkin herasilmä, joka näyttää synkällä säällä tummansiniseltä kun taas kirkkaalla melkein harmaansiniseltä. Tamman korvat ovat eloisat ja ne viestiikin usein hänen tunnetilaansa. Tammalla on pitkä ja siro kaula, joka kiinnittyy hyvin vartaloon sekä pitkä selkä ja esillä oleva säkä.
Tamman jouhet ovat vaaleanbeiget, ja ne ovat verrattavissa aivan vaaleaan hiekkaan. Harja on suoraa, samettisen pehmeää, pitkää ja melko ohutta, kuitenkin pituuden vuoksi hyvin näyttävää. Häntä yltää kintereen alapuolelle asti, ja sekin on rakenteeltaan suoraa ja ohutta.
Tamman karvapeite on myös melko ohutta eikä talvikarvassa ole kiittämistä. Meg tykkääkin olla lämpimillä seuduilla, sillä se ei siedä kylmää. Karva on kiiltävää ja joka puolella kehoa yhtä pitkää lukuunottamatta korvakarvoja sekä astetta pidempiä vuohiskarvoja, jotka ovat kuitenkin melko mitäänsanomattomat.
VÄRIKARTTA


Luonne:
Luonteeltaan Megiä voisi kuvailla ystävälliseksi ja kaikin puolin mukavaksi tammaksi. Tamma tuntee todella helposti sympatiaa muita kohtaan ja hän pystyy asettumaan helposti toisen asemaan. Meg on luotettava ja osaa pitää salaisuuden kuin salaisuuden ja toivoo kovasti, että muutkin tekisivät samaa. Tamma luottaa välillä hieman sinisilmäisesti muihin ja on hieman hyväuskoinen. Meg haluaa uskoa kaikista hyvää, eikä näe edes kaikkien huonoja puolia.
Tamma pitää muista hevosista ja tekee mielellään tuttavuutta uusien hevosten kanssa. Hänelle on tärkeää pitää hyvä ilmapiiri kaikkien kesken ja toivoo että kaikki pystyisivät tulemaan kaikkien kanssa toimeen. Tappelua hän ei siedä lainkaan – Meg on niin kovin herkkä ja tunteikas, että ei paljoa vaadita jotta hän tuntee olonsa avuttomaksi ja ikäväksi.
Meg ajattelee enemmän tunteella kuin järjellä. Yleensä tamma miettii loppuun asti ’mitä jos’ –seuraukset, ja tämän avulla pystyykin välttämään suuret katastrofit. Joku voisi ajatella Megiä jopa tylsäksi, mutta hänessäkin on paljon värikkäitä puolia. Megillä on todella hyvä mielikuvitus, mutta hän elää silti täysin todellisuudessa. Meg haaveilee ja unelmoi paljon, ja luottaa siihen että lopulta hyvä voittaa pahan. Hänen on välillä vaikea kuvitella tulevaisuutta, koska ’kaikkea voi tapahtua’. Meg kuitenkin uskoo jonkinlaiseen karmaan ja kohtaloon, mikä auttaa pitämään hänet oikealla polulla elämässä.
Meg rakastaa satujen kertomista ja ilta-auringon maalaamia maisemia. Hänellä on tapana rakentaa pilvilinnoja ja elää omaa elämäänsäkin kuin satua, jonka päähenkilönä hän itse on.


Menneisyys:
Megin elämä sai alkunsa jo toisella mantereella kaukana Caraliasta. Nuori arabitamma sekä lämminverinen ori olivat tavanneet toisensa suurella hevostilalla ja heidän välilleen syntyi suuria tunteita. Hevosia kuitenkin pidettiin kaukana toisistaan, joten he päättivät aloittaa yhdessä oman elämänsä, ja lähteä tilalta pois.
Hevoset elivät kuukausia vapaana vältellen ihmisiä. He löysivät kauniin paikan, johon ajattelivat asettua ja perustaa perheen. Paikka ei kuitenkaa ollut kauaa autio, kun ihmiset alkoivat levittäytyä ja rakentaa lähistölle. Hevosten oli muutettava, ja nyt ne päättivät jättää mantereen lopullisesti. He lähtivät uimaan merelle vailla päämäärää, ja he löysivätkin monia mantereita ja saaria, mutta mikään niistä ei tuntunut kodilta. Varsan laskettu aika oli pian, mutta he päättivät silti vielä kokeilla kerran onneaan. Kaikki päättyi kuitenkin lopulta traagisesti, kun ori menehtyi kesken merimatkan, ja tamma päätyi murheen murtamana Caralian rannikoille.
Tamma aloitti elämänsä laumattomana vältellen kaikkia ja kaikkea. Eräänä päivänä syntyi kuitenkin maailmaan tammavarsa, jonka hän nimesi Megairaksi, ja hänestä tuli äidilleen koko maailma. He elivät yhdessä laumattomien alueella ja hänen äitinsä kertoi tälle aina tarinoita ja haaveita, joista ei koskaan tullut totta.
Meg ja hänen äitinsä eivät ehtineet olla kuin muutamia kuukausia yhdessä, kun saarta kohtasi katastrofi. Tammat olivat vuoristossa kävelemässä, kun maa kavioiden alla tuntui yhtäkkiä värähtelevän. Hetken he ihmettelivät, mitä tapahtuu, kunnes suuri tulivuori alkoi näyttää elon merkkejä. Vuoristosta ei ollut helppoa kiivetä alas, mutta heidän oli pakko yrittä. Arabilainen ei kuitenkaan ollut jaloistaan tarpeeksi nopea, kun kuuma laavavirta alkoi valua vuorenrinteeltä, mutta hän käski Megairan jatkamaan matkaansa. Megaira ei ensin suostunut jättämään äitiään, mutta pian hän tajusi, että hänen oli pakko. Megaira ei katsonut taakseen, vaan lähti laukkaamaan henkensä edestä pois päin vuoren lähettyviltä.
Meg oli ensimmäistä kertaa elämässään aivan yksin. Hän kulki yhteismaalla päiviä näkemättä ketään. Hän ei syönyt, ei juonut, ja oli aivan ulkona kaikesta siitä, mitä tapahtui.Caraliassa tapahtunutta:
Megaira on..
..syntynyt
..menettänyt vanhempansa.

Suhteet:
Perhe:
Ystävät: -
Tutustumisen arvoisia: -
Arvostaa: -
Pitää:
Ei pidä: -
Ei mielipidettä:


Pelatut pelit:
Pelejä voi selata AIKAJANALTA

Muuta:
Nähtiin ensimmäisen kerran 10.02.2014.
Sachin kahdeksastoista hahmo.Kuvagalleria:Fan-artit:


HAHMOT


Faramir
Lawless
Loska
Titania
Rionna
Tuisku
Arthur
» Megaira
Lucas
Sigurveig
Kuva © sxc.hu; Tausta//Tekstit © Sachiyo