Yleistä

Nimi: Lucas von Rottenburg
Kutsumanimi: Lucas
Sukupuoli: Ori
Väri: Musta
Ikä: 6 vuotta
Säkä: 171 cm
Rotu: Friisiläishevonen

Pelipaikka: Caralia
Lauma: Ylänköhevoset, ei liittynyt
Pelaaja: Sachiyo


Ulkonäkö:
Lucas on ulkonäöltään komea ja näyttävä friisiläinen. Sen karva on kiiltävää ja aivan syvänmustaa. Orilla on pitkä harja, joka ylettyy huomattavasti kaulanaluksen alapuolelle. Harja on kiharaa ja tuuheaa, ja sekin mustaa. Häntä on harjan kanssa yhtäläinen - pitkä (ruununrajaan asti, ei ihan ylety maahan), tuuhea, ja harjan tavoin se liehuu tuulessa orin kulkiessa eteenpäin.
Orin ruumiinrakenne on kauniin pyöreä; sillä on kaareva kaula sekä sen selkä kaartuu kauniisti. Ori on kauniin lihaksikas ja hyväkuntoisen näköinen. Se jaksaa juosta pitkiäkin matkoja väsymättä; Lucaksen jalat ovat vahvat ja niiden suhde muuhun vartaloon on hyvä. Lisäksi jalkoja koristaa pitkät, paksut ja näyttävät vuohiskarvat.
Orin profiili on suora ja sillä on hieman kulmikas turpa, jota koristaa suuret sieraimet. Sen korvat ovat pienet ja silmät ovat lempeän tummat, ja ne voivatkin hämätä ystävällisellä olemuksellaan.
Parhaimmillaan ori on silloin, kun se saa juoksennella vapaana näyttävästi. Se kulkee usein kaula kaarellaan ja niin lennokkain askelin, että sen lainehtiva harja lumoaisi kenet tahansa.
VÄRIKARTTA (tulossa)


Luonne:
Lucas on häikäilemätön ja lipevä ori, josta riittää vähän jokaiselle tammalle. Lucas on suoraan sanottuna flirttaileva naistenmies, joka käyttää jokaisen tilaisuuden naispuoleisten seurassa poikkeuksetta hyväkseen. Ori on taitava sulautumaan erilaisten hevosten keskuuteen, vaikka hänen onkin vaikea piilottaa omahyväisyyttään ja oman itsensä ympärillä pyörivää elämäntapaansa.
Lucas ei välitä rajoista eikä säännöistä, vaan pitää kyllä huolen, että rikkoo viimeistäkin sääntöä vaikka sitten tahallaan. Hieman kapinallinen, muita vähättelevä ori, kuitenkin osaa olla mukavakin sille päälle sattuessaan. Lucas ei erityisemmin jaksa oreja, jolleivat nämä sitten ole samaa maata hänen kanssaan. Mikäpä olisi mukavampaa kuin viettää iltaa poikaporukalla tammoja katsellen. Mutta tylsät, tavalliset orit, saavat kyllä varoa Lucaksen ilkikurisuutta. Ori osaa käyttää toisten hyväntahtoisuutta hyväksi ja lähteekin mielellään leikittelemään toisen tunteilla miettimättä sen paremmin.
Ori ei kaipaa apua keneltäkään. Hän tekee asiat itse ja oppii virheistään. Kuitenkin suuremmassa pulassa ollessaan saattaa Lucas muuttua yhtäkkiä oikein lempeäksi tapaukseksi - jos hän siis hakee omaa etuaan. Itsekkyyttä orissa riittää vaikka muille jakaa.
Lucas ei ajattele sanojaan tai tekojaan kovin tarkasti, vaan elää pitkälti sen mukaan, miltä orista itsestään tuntuu. Hän onkin puheissaan arastelematon ja osaa olla hyvinkin suurisuinen. Lucaksen on tärkeää saada tuntea olonsa parhaaksi, ja hän ei voi sietää häviämistä ollenkaan.


Menneisyys:
Lucas syntyi suurelle tilalle Saksan Rottenburgiin, jossa jalostettiin kauniita friisiläishevosia. Hänen äitinsä oli kaunis valjakkohevonen kun taas isänsä kouluratsu, mutta häneen Lucas ei ehtinyt elämänsä aikana tutustua. Vanhemmat eivät tunteneet toisiaan, mutta sellaista elämä tilalla oli.
Lucas syntyi heinäkuussa samoihin aikoihin, kun tilan muutkin varsat syntyivät. Lucas oli kuitenkin monin tavoin heti työntekijöiden mieleen; se oli kaunis ja varmajalkainen jo heti pienestä pitäen, ja ennen kaikkea hänen vanhempiensa hyvät sukujuuret ylsivät pitkälle. Lucasta alettiinkin kutsua humoristisesti Lucas von Rottenburgiksi, koska hänessä oli jotain majesteetillisia piirteitä. Lucas omi tämän nimen itselleen, vaikka rekisterissä olikin eri nimi.
Lucas eli normaalin varsan elämää: hän tutustui muihin varsoihin, vieroitettiin puolen vuoden iässä ja koulutus aloitettiin vuoden päästä vieroittamisesta. Siihen asti Lucas oli vain saanut nauttia kehuista tekemättä mitään - paitsi juoksentelemalla ympäri laidunta komean näköisenä ja näyttämällä hienolta.
Lucasta yritettiin opettaa kärryjen eteen, mutta se tuntui melko haastavalta. Lucas ei ymmärtänyt, miksi sen piti yhtäkkiä tehdä asioita saadakseen kehuja, miksi vain paikoillaan oleminen ei riittänyt. Kuitenkin pitkän yrityksen jälkeen Lucas tottui kun tottuikin valjaisiin ja muutaman vuoden ikäisenä hän oli jo yksi tilan suosituimmista nuorista. Ehti Lucas muutaman varsankin saattaa aluille.
Ostopyyntöjä sateli ja tilan omistajat odottivat vain sitä oikeaa, kunnes se vihdoin sattui eteen. Lucas myytiin naapurimaahan Ranskaan, johon se haluttiin näytöshevoseksi.
Lucasta opetettiin kolmen vuoden ajan, ja hän oppi nopeasti. Hän halusi päästä näyttämään itseään yleisölle ja pääsikin tarpeeksi harjoitellessaan. Lucaksen ensimmäinen näytös sujui hienosti: hän veti muutaman muun friisiläisen hevosen kanssa kärryjä, joissa istui pukeutuneita ihmisiä, ja ihmiset taputtivat. Hänellä ratsastettiin ja tehtiin vaikeitakin temppuja, mutta Lucas selvisi hienosti. Hänestä oli tullut tähti, jota kaikki ihailivat.
Pienikokoista ohjelmaa ajateltiin laajentaa. Hevoset ja ihmiset lastattiin laivaan ja he matkasivat kohti Amerikkaa, jossa heistä olisi tullut suuri ja mahtava esitys kaikkialla, mutta toisin kävi. Laiva joutui myrskyyn, joka sai hevoset vauhkoontumaan. Paniikissa he saivat itsensä ulos omasta tilastaan ja vaelsivat ympäri laivaa hätääntyneenä. Osa saatiin kiinni mutta osa pääsi laivan kannelle, ja refleksinomaisesti he hyppäsivät reunan yli. Myös Lucas oli yksi heistä, jotka eivät halunneet jäädä seuraamaan laivan kohtaloa, vaan päättivät ottaa ohjat omaan käsiinsä.
Hevoset uivat. Myrsky laantui nopeasti, ja hevoset lähtivät yksi vuorollaan eri suuntaan. Myös Lucas lähti jatkamaan elämäänsä itse, ja näkikin pian saaren, joka näytti siltä, että se voisi olla hänen paikkansa.
Hän ui saarelle ja ennen auringonlaskua tunsi pehmeää hiekkaa allaan. Hän oli saapunut Caraliaan.Caraliassa tapahtunutta:
Lucas on...
...saapunut saarelle.


Suhteet:
Perhe:
Ystävät:
Tutustumisen arvoisia:
Arvostaa:
Pitää:
Ei pidä:
Ei mielipidettä:

Pelatut pelit:
Pelejä voi selata AIKAJANALTA

Muuta:
Nähtiin ensimmäisen kerran 18.02.2014.
Sachin yhdeksästoista hahmo.
Ihmisten iässä n. 26-vuotias.
Siirtyy myöhemmin laumattomiin.Kuvagalleria:

(c) Sachi
Fan-artit:

:(
HAHMOT


Faramir
Lawless
Loska
Titania
Rionna
Tuisku
Arthur
Megaira
» Lucas
Sigurveig
Kuva © sxc.hu; Tausta//Tekstit © Sachiyo