Yleistä

Nimi: Lawless
Kutsumanimi: Lawless
Sukupuoli: Ori
Väri: Hallakko, kj ksk
Ikä: 5 vuotta
Säkä: 170 cm
Rotu: Risteytys

Pelipaikka: Caralia
Lauma: Lumihevoset, laumalainen
Pelaaja: Sachiyo


Ulkonäkö:
Lawless on mukavan viileän värinen risteytys. Ori on vaaleanruskea, lähemmäs beigeä. Kaviot ovat mustat polvien kohdalla, sekä kaikissa jaloissa tällä on korkeat sukat. Turpa ei ole harmaa, mikä on tyypillistä useille hallakoille, mutta sitä koristaa suuret sieraimet ja päätä vihreät silmät. Lawlessilla on suora profiili ja melko suuret ja ilmeikkäät korvat. Orilla on ystävällinen ja rento olemus, ja se kertoo jo paljon siitä, minkälainen ori sisältä on.
Lawlesilla on tumma harja kuten myös häntäkin. Harja on melko lyhyt ja ohut, kun taas häntä on pitkä ja melko paksu. Orin karvapeite on lyhyttä ja kiiltävää. Lawlessilla on pitkät jalat, jotka tuovat mukanaan pitkät ja lennokkaat askeleet. Lawlessin ruumiinrakenne on muuten vahva ja lihaksikas, ja todella sopusuhtainen päästä kavioihin.
VÄRIKARTTA


Luonne:
Lawless oli saarelle tullessaan oikea playboy, joka leikitteli tammojen tunteilla eikä saanut sidottua tiiviimpiä suhteita menneisyytensä takia. Ori oli melko pinnallinen ja sisäänpäinkääntynyt, eikä se sietänyt toisia oreja. Vuodet ovat kuitenkin muuttaneet oria: Lawless on päätynyt siihen rooliin, mitä se oli ennen saarelle tuloa.
Orista on tullut ystävällinen, läheisyyttä kaipaava ja rento ori. Se ei stressaa turhasta, mutta on oppinut huolestumaan suuremmista asioista. Se ajattelee myös muiden tunteita, eikä elä enää vain itsensä ympärillä. Tammojen kanssa flirttailu on viatonta, vaikkakin se on yhä suurena osana Lawlessia. Hän tekee sen kuitenkin hienovaraisesti ja osaa lopettaa ajoissa, jos toinen ei näytä tykkäävän siitä.
Lawless osaa ystävystyä hevosten kanssa ja toivookin tiiviimpiä suhteita. Se on joutunut menettämään elämänsä aikana niin paljon, että ei halua hukata hetkeäkään: ori osaa ottaa elämästä kaiken irti ja pitää suhteita muihin yllä. Jokainen tapaamiskerta voi olla viimeinen.
Lawless on yhä unelmoija, joka rakastaa auringonlaskuja ja luontoa. Ori käyttää yhä aikaansa miettien elämää ja haaveillen, mutta uskaltaa jopa näyttää sen muille. Ori ei pelkää muiden arvostelua tai että joku pitäisi häntä herkkänä orina - siinäpä pitää. Lawless on kuitenkin tosimies, ja sen kyllä huomaa machommatkin orit. Lawless viihtyy baarissa ja pitää yhä tammoista, mutta on nykyään jopa valmis parisuhteeseen - jos se oikea vain sattuu kohdalle. Laumasääntöjen kohdalla mikään ei ole muuttunut. Lawless kulkee ympäri saarta vältellen aavikoita, ja ori tekee mitä huvittaa. Se on hieman yllytyshullu ja saattaa lähteä mukaan typeriinkin kisoihin. Lawless osaa kyllä pitää huolen itsestään, vaikka joskus toiminta saattaa mennä vähän rajummaksi.


Menneisyys:
"Äiti, lopeta!!!" huusi ori kovaa. "Äiti! Jätä hänet rauhaan!!"
Niin, ja mistä kaikki alkoi?
"Voi kulta, joskus sinustakin tulee jotain suurta, ei aivan lauman johtajaa, mutta myöhemmin voit perustaa suuren perheen, tai vaikka omen laumasi", sanoi Lawlessin äiti hänelle orin ollessa nuori. Ei hän ollut vasta kuin vuoden, mutta kieltämättä orilla oli vahvoja tunteita jo tuossa iässä. Lawless olisi halunnut lauman johtajaksi, mutta paikan vei eräs toinen ori. Se oli syntynyt vain muutaman päivän ennen Lawlessia. Jos Lawless olisi syntynyt aikaisemmin, olisi hänestä luonnollisesti tullut lauman johtaja. Kuitenkin orilla oli hoivavaisto, ja hän oli heti nuorena valmis perustamaan laumansa.
Vuosi kului ja ori kasvoi kovaa vauhtia. Hän oli ikäisekseen jo kovin suurikokoinen, jopa suurempi kuin lauman tuleva johtaja, mutta lauma pysyi silti koossa samalla tavalla; yhtä poikkeusta lukuunottamatta. Saarelle, jossa ori laumoineen eleli, haaksirikkoutui kerran suurikokoinen laiva. Laivasta löytyi muutama hevonen, jotka todennäköisesti olivat matkalla myyntiin viereiselle mantereelle. Hevoset, joita oli yhteensä viisi, selvisivät kaikki hengissä ja sopeutuivat laumaan taistelutta. He olivat kaikki eri ikäisiä, vuodesta kymmeneen luultavasti. Siellä oli myös yksi, joka ei näyttänyt sopeutuvan joukkoon ollenkaan. Tämä oli varsa, hieman Lawlessia nuorempi, mutta samana vuonna syntynyt. Tamma oli läikikäs lehmän kaltainen, joka ei tosiaan näyttänyt samalta kuin muut neljä. Tamma oli pienikokoinen ja hän vaelsi yksikseen muiden perässä. Lopulta ystävällisyys ja kiinnostus valtasi Lawlessin, ja hän meni tutustumaan tuohon tammaan.
Muutama vuosi kului, lauma pysyi samana, ja lauman johtaja oli vaihtunut. Nyt tämä muutamaa päivää Lawlessia vanhempi ori oli ottanut isänsä paikan ja johti laumaansa hienosti. Myös Lawlessin elämä oli muuttunut; tamma jonka hän oli tavannut muutama vuosi sitten, oli nyt tiiviisti Lawlessin kanssa. Heille oli tulossa varsakin, mutta tähän Lawlessin äiti ei suostunut. Lawlessin äiti olisi halunnut poikansa löytävän paremman tamman, jonkun muun kuin rannalta löytyneen hylkiön. Lawless silti piti puolensa, ja jatkoi elämäänsä tämän tammansa kanssa.
"Mitä sinä hänessä näet? Katsoisit tarkemmin, hänhän on langanlaiha, kylkiluut pullottavat. Miettisit nyt vielä, kyllä tuo kimo tammakin olisi paljon parempi", Lawlessin äiti saarnasi hänelle. "Ole hiljaa, sanoit pienenä että joskus perustan perheen, ja nyt sen teen. Usko jo, tuo täplikäs otus on paljon parempi kun tuo." "Älä puhu äidillesi tuolla äänensävyllä! Hittoako minulle kuuluu tuon tamman asiat, kertaakaan en ole hänen kanssaan edes päässyt puhumaan, sitäpaitsi tuo näyttää hieman tyhmältäkin, lehmä mikä lehmä, tyytyisit parempaan!" Lawless ei voinut sietää äitinsä sanoja, joten hän poistui paikalta. Ori katsoi vielä äitiään taakseen, ja äitinsä sanat pyörivät hänen päässään. Ori ei voinut olla purkaamatta raivoa, joten hän potkaisi takajalallaan äitiään mennessään. Lawless katsoi vielä taakseen säälivä ilme kasvoillaan eikä tiennyt mitä tekisi. Hänen olisi tehnyt mieli mennä heti pyytämään äidiltään anteeksi ja auttaa hänet ylös, mutta näin ei käynyt. Sanat jäivät orin mieleen liiankin selvästi, joten hän juoksi vauhdilla tammansa luo.
Siitä oli tasan neljä vuotta, kun Lawless ja tamma olivat toisensa tavanneet. Alusta asti viha oli säteillyt Lawlessin tamman ja hänen äitinsä välillä, näinä vuosina se vasta alkoi näkyä ulospäin. Aluksi se oli pientä tönimistä ja väheksymistä. Pian se kuitenkin johti väkivaltaisiin keinoihin.
Päivä, jona Lawlessin äiti sekosi täysin, jäi koko lauman mieleen. Hän oli varmaankin lauman kiltein tamma, eikä tenhyt pahaa kellekkään, paitsi sinä päivänä. "Hei, tulehan käymään täällä", sanoi Lawlessin äiti läikikkäälle tammalle. Tamma seurasi vanhempaa hieman syvemmälle metsään. Lawless oli huomannut tämän, ja lähti hiljaa seuraamaan perässä kohti pimeää metsää. Tammat pysähtyivät. "Neljä vuotta, on siitä jo kauan kun tapasitte. Pitkään, LIIAN pitkään olen joutunut tätä asiaa sulattelemaan", äiti piti tauon ja jatkoi pian katsoen läikikkään pelokkaita silmiä; "Kosto.. Niin, se se on.. Millaistakohan elämä olisi, jos poikani olisikin ottanut paremman. Kuulit oikein, paremman. En edelleenkään pidä sinusta, ja tiedän tunteen olevan kaksipuoleinen", äiti sanoi ja hiljentyi. Lawless katsoi pensaikosta odottaen äitinsä jatkavan. Kosto? Lawless mietti mielessään. "Voi, kuinka olenkaan tätä hetkeä odottanut!" tamma viimein jatkoi. "Kesti kauan keksiä mitä sinulle tekisin. Ei, vaikka olen yrittänyt, ei suhtautumiseni sinuun ole muuttunut lainkaan, kurja juttu... MUTTA.." sanoi äiti kovalla äänellä, jolloin jopa Lawless säpsähti pensaikossa. "..Nyt sen olen keksinyt, mitä teen.. Ajattelin tehdä kaiken yksinkertaiseksi.. Ajatellen toki sinua ja poikaani." Tässä vaiheessa tamma piti pidemmän tauon, jolloin Lawless alkoi pikku hiljaa hätääntyä. "Sinulla on kaksi vaihtoehtoa. Ensimmäinen; juokset metsän syvänköön, etkä palaa enää koskaan!" Taas tauko, tällä kertaa Lawlessin olo muuttui paljon hätääntyneemmäksi, ja hänen teki mieli hypätä esiin. "Tiedän ettei tämä sinulle sovi, eihän?" äiti kysyi ja katsoi läikikkään pudistavan pelokkaana päätään. "Tätä epäilinkin... Toinen:..." tamma hiljentyi taas. Lawless näki hullun katseen äitinsä silmissä. Äiti käveli kohti läikikästä lähemmäs askel askeleelta. Läikikäs melkein lähti juoksemaan metsää päin, mutta ei pelostaan pystynyt. Äiti oli muutaman metrin päässä läikikkäästä, kun hän teki sen mitä Lawless oli vähiten toivonut. Äitinsä hyppäsi suoraan kiinni läikikkään niskaan. Tamma parkaisi kivusta, mutta kukaan ei kuullut, olivathan he kaukana muusta laumasta. Tässä vaiheessa oli Lawlessin aika astua esiin. "Äiti, lopeta!!!" huusi ori kovaa. "Äiti! Jätä hänet rauhaan!!" Mutta hänen äitinsä ei välittänyt. Hän todennäköisesti tiesi poikansa kuuntelevan heitä pusikosta. "ÄITI NYT!!" Lawless huusi kovaa, ja hyökkäsi kohti täplikästä purevaa äitiään. Läikikäs vuoti verta, hänen niskansa oli aivan veressä selkä mukaanlukien. Lawlessin hypätessä äitinsä kimppuun, olivat molemmat nyt maassa makaamassa. Lawless hieman kauempana kiviin iskeytyneenä tajuttomana. Nyt äiti oli taas vapaana hyökkäämään avuttomaan kantavaan läikikkääseen.
Seuraavan kerran tullessaan tajuihinsa näki Lawless jotain kamalaa. Maassa makasi yksi verinen ruumis, kauempaa katsottuna oli vaikea erottaa, mutta oman tammansa hän tunnistaisi missä vain. Hieman kauempana käyskenteli myös verinen jalkojaan ontuva kimo tamma, jonka Lawless tunnisti äidikseen. Kivusta huolimatta Lawless nousi kiviltä ylös ja käveli kohti äitiään. "Hemmetin murhaaja!!!" hän huusi ja tappoi äidinsä.
Nyt ori katsoi jälkeä, kaksi ruumista keskellä metsää, toinen vielä kantavana, varsa ei kyllä selviäisi millään. Ori ei voinut pidättää itkua, eikä myöskään tiennyt mitä tekisi. Lauman luo ei voisi palata, kaikki pitäisivät häntä raakana murhaajana, joka tappoi äitinsä. Hänellä ei ollut kuin yksi vaihtoehto; lähteä pois. Orin jalat olivat vieläkin jäykät ja kipeät, mutta syvältä itsestään hän sai voimaa laukata saaren rantaan. Lawless ei tiennyt selviäisikö hän hengissä, mutta joka tapauksessa ori lähti uimaan kohti Caraliaa tietämättä paikasta yhtään mitään.Caraliassa tapahtunutta:
Lawless on..
..rantautunut
..liittynyt lumihevosiin
..ihastunut
..saanut ystäviä
..menettänyt hyvän ystävän
..iskenyt tammoja
..kiertänyt saarta
..menettänyt ihastuksensa.


Suhteet:
Perhe: -
Ystävät: Troja, Rosmarie
Tutustumisen arvoisia: Dark Iris, Demeter, Cleopatra
Arvostaa: -
Pitää: Regetta, Yávië, Rayo, Jay Jay, Develope, Tutankhamen, Alisha Maalai Idha, Jamila, Verona, Fansim, Navarro
Ei pidä: Panda, Shining, Lieb Enel
Ei mielipidettä: Rem, Thalassa, Airin, Linyeth, Afgeleopen Zoe, Sensible Viento, Billion, Loskainen Syysaamu, Kotrandear, Dagafine, Quickstep


Pelatut pelit:
Pelejä voi selata AIKAJANALTA

Muuta:
Nähtiin ensimmäisen kerran 13.06.2010.
Sachin kolmas hahmo.
Ihmisten iässä n. 24-vuotias.Kuvagalleria:Fan-artit:

(c)KaZAM, kiitos! (c)Sussu, kiitos! (c) Meeba, kiitos! (c) Fena, kiitos! (c) Squan, kiitos! (c) Meeba, kiitos!
HAHMOT


Faramir
» Lawless
Loska
Titania
Rionna
Tuisku
Arthur
Megaira
Lucas
Sigurveig
Kuva © sxc.hu; Tausta//Tekstit © Sachiyo