Virginia Ness

Requiem for a Dream


Nimi: Requiem for a Dream, "Regina" Rekisterinumero: VH14-044-0397
Rotu: Holstein Omistaja: Virginia Ness, Siguri (VRL-11290)
Sukupuoli: Tamma Kasvattaja: Virginia Ness, Siguri (VRL-11290)
Syntynyt: GBR, 06.10.2014 (8v, satunnainen) Koulutustaso: ko: heA, re: 160 cm
Säkäkorkeus: 172 cm Painotus: Esteratsastus
Väri: Musta Suku: 1-polvinen

Tämä on virtuaalihevonen

Luonne

Tietänet sen hevostyypin, jonka kanssa pärjäävät aivan pienet lapsetkin? Jonka korvia saa väännellä mielin määrin, jonka selkään voi nousta niin karsinassa kuin laitumellakin ja jonka kanssa päivittäin toimiminen on aina yhtä helppoa? Se on meidän Regina. Tamma on ehdottomasti yksi tallin miellyttävimmistä hevosista sen lempeän luonteen takia, ja siihen pystyy luottamaan tilanteessa kuin tilanteessa sataprosenttisesti. Hoitotoimenpiteet sujuvat niin, että ihminen saa tehdä tammalle aivan mitä vain ja tämä tyytyy seisomaan paikoillaan - tapahtuipa hoito sitten karsinassa tai käytävällä. Kaviot tamma nostaa kun niitä hieman kopauttaa kädellä ja varusteet sujahtavat päälle ilman sen suurempia pullisteluja tai pään nostelemisia. Aivan vieraat ihmiset sekä eläinlääkärit ja kengittäjät Regina ottaa vastaan mielellään. Tammalla on tosin tapana työntää turpansa jokaisen vastaantulevan taskuihin, jospa ihmisellä olisi vaikkapa herkkuja mukanaan.

Ratsastaessa Regina on hevonen, jonka selkään pystyy laittamaan kenet tahansa aloittelijasta kokeneeseen kilparatsastajaan. Regina ei säpsähdä voimakkaita apuja, ja varsinkin pohkeita voi käyttää hyvillä mielin. Kouluratsastustaidot ovat tammalla melko olemattomat, mutta osaavan ratsastajan alla se kulkee kuitenkin kantaen itseään komeasti eteenpäin. Yksinkertaiset kiemurat ja taivutukset sujuvat, mutta liikoja ei kannata tammalta odottaa. Sen sijaan esteratsastuksessa Regina on aivan toista luokkaa.

Tamma ylittää esteen kuin esteen kyseenalaistamatta. Ratsastajan tulee osata säätää askelpituuksia ennen estettä, mutta Regina osaa löytää hyvin ponnistuspaikat itse. Hyppyvoimaa tammalta löytyy yli puoleentoista metriin saakka, ja sen hypyt ovat todella pehmeitä sekä sujuvan näköisiä. Regina onkin erittäin hyvä opetusratsu, sillä se on erittäin varma hevonen, jonka kanssa löytää nopeasti yhteisen sävelen. Parhaimmillaan tamma on kuitenkin reippaan ja osaavan ratsastajan alla, jolloin myös Regina on hyvin motivoitunut ja energinen ratsu. Aloittelijan alla tamma saattaa helposti jäädä löntystämään eteenpäin, mutta kieltäytymisiä näkee vain harvoin, vaikka ratsastaja tekisi suuriakin virheitä.

Maasta käsin Reginaa on erittäin mukava käsitellä. Se seuraa ihmistä luottavaisin mielin ja kulkee tämän perässä juuri taluttajan vauhtia mukaillen. Tamma saattaa jäädä satunnaisesti katselemaan laitumella juoksevia hevosia, mutta pienellä muistutuksella se kuitenkin palaa takaisin ihmisen vierelle. Tamma on myös äärimmäisen helppo lastata, sillä se kulkee taluttajan perässä autoon miettimättä asiaa sen enempää. Kisapaikoilla tamma on tuttuun tapaansa omiin ihmisiin turvautuva hevonen, joka saattaa hieman jännittää uusia paikkoja. Paras lääke jännitykseen ovat kuitenkin herkut, joita hoitajilla olisi hyvä olla aina mukanaan - mutta ei kuitenkaan liikaa, Regina on todella herkkä lihomaan, mikä näkyy varsinkin kesälaidunkausien jälkeen.

Kaikin puolin Regina on todella mukava ja sympaattinen tamma, jonka kanssa päivät sujuvat aina yhtä sutjakkaasti. Tamma on niin mielettömän kiltti ja hyväkäytöksinen, ja kaiken lisäksi se on todella hieno kisaratsu, jonka kanssa on ilo viettää aikaa.

Sukutaulu

i. Virgo Cluster
holst, m, 175 cm
-
ii. Cosmic Ray
evm
iii. Ionosphere
evm
iie. Kalypso
evm
ie. Amaretto
evm
iei. Excalibur
evm
iee. Vendetta
evm
e. Sweet Dreams
holst, km, 167 cm
-
ei. Solo Frutti
evm
eii. With Hugs
evm
eie. Sola Palabra
evm
ee. M. Mildora
evm
eei. Michellino
evm
eee. Willdora
evm

Regina on käytössä jalostukseen.

i. Virgo Cluster on 175 cm korkea musta holstein. Sen lähtökohdat esteratsuksi eivät olleet kovin hyvät: hevosta seisotettiin tallissa, ja kun sitä treenattiin esteille niin se todella tuntui. Ori kuitenkin myytiin eteenpäin paremmalle tallille Englantiin, jossa se nykyään kisailee aktiivisesti. Virgo on luonteeltaan hieman haastavampi tapaus, mutta sen hyppytyyli ja motivaatio auttavat selviytymään 160 senttimetrin rataesteistä.

ii. Cosmic Ray on 175 cm todella näyttävä ruunikko holstein-ori, joka kiertää ympäri maapalloa kisailemassa aktiivisesti. Ori syntyi Saksassa suuressa siittolassa, josta se myytiin eteenpäin Iso-Britanniaan koulutettavaksi. Ray on tullut varsinkin Keski-Euroopassa tutuksi useista menestyksekkäistä kisatuloksistaan ja jälkeläisiä siltä löytyy ympäri maailmaa monia kymmeniä. Ray kisailee 160 senttimetrin luokissa, ja on voittanut monia palkintoja ja suuria kisoja.

iii. Ionosphere on kimo 176 cm korkea holstein-ori, jonka kanssa aloitettiin kilpaileminen jo nuorena. Ori koulutettiin kenttäratsastukseen, mutta sen kanssa käydään myös satunnaisesti estekisoissa. Ion on luonteeltaan hoitaessa melko kovapäinen ja tekee juuri mitä haluaa, mutta ratsastaessa hieman helpompi tapaus. Ei oria kuitenkaan voida suoranaisesti helpoksi millään tapaa sanoa, mutta kun yhteistyö orin kanssa löytyy, se myös pysyy yllä.

iie. Kalypso on todella kaunis ruunikko holstein-tamma. Se on rakenteeltaan todella upea tapaus, ja tamma sopiikin hyvin sekä näyttöön että käyttöön. Esteillä tamma pärjää 150 cm luokissa todella hyvin, ja vaikka kisoja ei olekaan paljoa takana, tunnetaan tamman nimi jokseenkin hyvin varsinkin Englannissa. Kalypsolla on viisi jälkeläistä, joista neljä on menestynyt hyvin esteratsastuksessa, ja yksi toimii harrasteratsuna.

ie. Amaretto on 170 cm korkea holstein, joka aloitti kilpailemisen vasta iäkkäänä. Nuorena se kävi satunnaisesti seurakisoissa, mutta tamman kapasiteetti suuremmille radoille huomattiin vasta myöhemmin. Kovin montaa vuotta tamma ei kuitenkaan ehtinyt kilpailla, kun se sairastui vakavasti, ja siirtyi viettämään eläkepäiviä harrasteratsuna. Tamma on luonteeltaan ihastuttava tapaus, ja sen kanssa on helppo löytää yhteinen sävel ratsastuksen puolella. Tamma on saanut elämänsä aikana vain yhden varsan, Virgo Clusterin, joka kisailee aktiivisesti esteiden parissa.

iei. Excalibur oli upea 169 cm korkea musta holstein-ori, joka pärjäsi todella hienosti 160 senttimetrin rataesteillä. Ori eli pitkän ja hyvän elämän, ja se pääsi viettämään eläkepäiviään pitkän kisauran jälkeen. Caliburilla oli ihastuttava hyppytyyli, jonka toivottiin periytyvän myös jälkeläisille - joita löytyy lähinnä Pohjois-Euroopasta noin kaksikymmentä kappaletta. Suuri osa jälkeläisistä kilpailee esteillä, kaksi kouluradoilla. Ori menehtyi pääntautiin 23-vuoden iässä.

iee. Vendetta oli ihastuttava kimo holsteiner, jolta löytyi säkäkorkeutta 176 cm. Ensitapaamisella tamma saattoi vaikuttaa äreältä luimistellessaan korvia ja vilauttamalla hampaita, mutta hetkessä se muuttui ihanaksi ihmisrakkaaksi hevoseksi, kun huomasi, että pelättävää ei ollut. Vendetan kanssa kilpailtiin 150 cm luokissa esteillä, mutta kisaura päättyi melko lyhyeen jalkavamman takia. Tamma ehti kuitenkin saada muutaman varsan maailmaan, ennen kuin se jouduttiin lopettamaan jalkansa takia.

e. Sweet Dreams on 167 cm korkea kimo holstein, joka kilpailee 150 cm luokissa. Tamma on melko vaikea hevonen hoitaessa, mutta ratsastaessa paljon mukavampi. Tamma on osallistunut moniin kisoihin, mutta ei ole pärjännyt kovin menestyksekkäästi.

ei. Solo Frutti on 170 cm musta holstein, joka yllätti esteosaamisellaan. Frutin suku sisältää lähinnä harrastehevosia, joten monen leuka saattoi loksahtaa auki, kun ori starttasi ensimmäiset kisansa ja tuli ykköseksi. Orin kanssa kisaillaan lähinnä kenttäratsastuksessa, ja se on voittanut monia palkintoja. Ori pärjännyt jopa MM-kisoissa, ja pienissä määrin sen kanssa on käyty myös kisaamassa helpoissa luokissa kouluratsastuksessa.

eii. With Hugs on musta 171 cm korkea holstein, joka on kerännyt paljon sijoituksia sekä esteillä enttä kenttäratsastuksen parissa. Hugsin koulutus ei sujunut alussa aivan kuten piti, eikä mikään tuntunut onnistuvan. Ajan myötä Hugsista tuli kuitenkin upea monitaituri, jolla riittää hyppykapasiteettia 150 cm esteille ja tarpeeksi vauhtia ja notkeutta pärjäämään kenttäratsastuksessa. Hugsin jälkeläisiä löytyy lähinnä Saksasta, ja niitä on kymmenen, joista suuri osa kilpailee aktiivisesti esteillä tai kenttäratsastuksessa.

eie. Sola Palabra on 169 cm rautias holstein. Tamma on kisannut 140 cm luokissa vaihtelevalla menestyksellä, eikä sen kanssa kilpailla kovin aktiivisesti. Sola on saanut elämänsä aikana yhden orivarsan, joka on perinyt isänsä puolelta esteosaamisensa. Tamma syntyi Ranskassa, mutta se ostettiin jo nuorena Saksaan ensin harrastehevoseksi ja sitten kevyeeseen kisaamiseen.

ee. Mildora on 162 cm kimo holstein, joka on todella hyväluonteinen tamma, ja jolla on upeat liikkeet sekä kapasiteettia lajiin kuin lajiin. Tamma on luonteeltaan melko rauhallinen ja kiltti, ja ratsastaessa hieman jopa laiskanpuoleinen. Esteratsastuksessa Mildora on kuitenkin kerännyt sijoituksia melko reippaasti. Tamman suvusta löytyy sekä trakehneria että holsteinia, ja se on peräisin siittolasta, jonka omistaja kasvattaa upeita urheiluhevosia, joista on kysyntää koko Euroopassa.

eei. Michellino on 161 cm korkea kimo trakehner, joka aloitti kilpailu-uransa esteiden parissa. Pian kuitenkin huomattiin, että ori ei menestynyt toivotulla tavalla, ja sitä alettiin kouluttaa uudelleen kouluradoille. Nykyään ori kilpailee intermediate-luokissa, ja se omaa todella upeat ja sulavat liikkeet. Michellino syntyi Saksassa muutaman hevosen talliin, ja asuu siellä yhäkin.

eee. Willdora oli kuvankaunis kimo holstein-tamma, jolta löytyi säkäkorkeutta 163 cm. Tamma kilpaili nuorempana 150 cm esteillä, mutta sen kanssa lopetettiin kilpaileminen ensimmäisen (ja ainoan) varsomisen jälkeisten komplikaatioiden takia. Tamma ei elänyt varsomisen jälkeen enää montaa vuotta, mutta se toimi vielä kisauransa jälkeen harrastehevosena pienellä tallilla.

Kisakalenteri

ERJ sijoituksia 47, joista ERJ-Cup sijoituksia 0
12.05.2015 - kutsu - ERJ / 160 cm - 5/25
02.06.2015 - kutsu - ERJ / 160 cm - 6/50
04.06.2015 - kutsu - ERJ / 160 cm - 5/50
09.06.2015 - kutsu - ERJ / 160 cm - 4/50
10.06.2015 - kutsu - ERJ / 160 cm - 7/50
14.06.2015 - kutsu - ERJ / 160 cm - 1/50
25.06.2015 - kutsu - ERJ / 160 cm - 4/50
26.06.2015 - kutsu - ERJ / 160 cm - 5/30
27.06.2015 - kutsu - ERJ / 160 cm - 3/30
02.07.2015 - kutsu - ERJ / 160 cm - 1/30
03.07.2015 - kutsu - ERJ / 160 cm - 1/30
10.07.2015 - kutsu - ERJ / 160 cm - 2/30
17.11.2015 - kutsu - ERJ / 160 cm - 1/30
26.11.2015 - kutsu - ERJ / 160 cm - 4/30
27.11.2015 - kutsu - ERJ / 160 cm - 5/30
28.11.2015 - kutsu - ERJ / 160 cm - 1/30
28.11.2015 - kutsu - ERJ / 160 cm - 5/30
29.11.2015 - kutsu - ERJ / 160 cm - 1/30
01.12.2015 - kutsu - ERJ / 160 cm - 2/30
02.12.2015 - kutsu - ERJ / 160 cm - 1/30
04.12.2015 - kutsu - ERJ / 160 cm - 4/30
07.12.2015 - kutsu - ERJ / 160 cm - 2/30
09.12.2015 - kutsu - ERJ / 160 cm - 5/30
15.12.2015 - kutsu - ERJ / 160 cm - 3/30
16.12.2015 - kutsu - ERJ / 160 cm - 3/30
20.12.2015 - kutsu - ERJ / 160 cm - 5/30
21.12.2015 - kutsu - ERJ / 160 cm - 1/30
23.12.2015 - kutsu - ERJ / 160 cm - 3/30
24.12.2015 - kutsu - ERJ / 160 cm - 5/30
23.02.2016 - kutsu - ERJ / 150 cm - 3/30
23.02.2016 - kutsu - ERJ / 150 cm - 4/30
29.02.2016 - kutsu - ERJ / 150 cm - 5/30
08.03.2016 - kutsu - ERJ / 150 cm - 1/30
13.03.2016 - kutsu - ERJ / 150 cm - 2/30
14.03.2016 - kutsu - ERJ / 150 cm - 2/30
15.03.2016 - kutsu - ERJ / 150 cm - 4/30
20.03.2016 - kutsu - ERJ / 150 cm - 1/30
21.03.2016 - kutsu - ERJ / 150 cm - 4/30
21.03.2016 - kutsu - ERJ / 150 cm - 3/30
22.03.2016 - kutsu - ERJ / 150 cm - 2/30
25.03.2016 - kutsu - ERJ / 150 cm - 5/30
28.03.2016 - kutsu - ERJ / 150 cm - 4/30
29.03.2016 - kutsu - ERJ / 150 cm - 1/30
30.03.2016 - kutsu - ERJ / 150 cm - 2/30
30.03.2016 - kutsu - ERJ / 150 cm - 1/30
01.04.2016 - kutsu - ERJ / 150 cm - 2/30
06.04.2016 - kutsu - ERJ / 150 cm - 5/30


Paivakirja ja valmennukset

00.00.0000 - Päiväkirjamerkintä
Tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä

00.00.0000 - Valmennus
Tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä

00.00.0000 - Valmennus
Tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä